VIZIJA OSNOVNE ŠOLE BOGOJINA

 

 V širna prostranstva neznanega vstopamo z znanjem in odgovornim ravnanjem.

  • SMO ŠOLA, ki se zaveda celostnega razvoja mlade osebnosti, ki naj v svojem bivanjskem okolju raziskuje, odkriva in oblikuje kulturno in kreativno osebnost, kar vključuje globlje poznavanje in odgovoren odnos do sebe, svojega zdravja, do drugih ljudi, svoje in drugih kultur, naravnega in družbenega okolja.

Opaziti lepoto, ki nas obdaja, fizikalne in biološke resnice, doživeti srečo v medsebojnih, prijateljskih odnosih, občutiti harmonijo bivanja je nekaj, kar bo mladim ostalo v lepem spominu in se bodo v te kraje vedno znova vračali in tu gradili svojo življenjsko kariero.

 

  • SMO ŠOLA IN DELAVCI TE ŠOLE, ki se z odgovornostjo, s spoštovanjem, s strpnostjo in na kulturen način sklanjamo k vsakemu otroku in v njem prepoznavamo cvetlico, ki zahteva svojstveno nego. Vsaki namenjamo svoje znanje, poklon in čas naše bližine.

 

  • SMO ŠOLA, ki vzgaja in izobražuje, spodbuja k odličnosti posameznikov za trajnostni razvoj in za dejavno vključevanje v demokratično družbo prihodnjih generacij.

 

  • SMO ŠOLA, v katero naši učenci z veseljem prihajajo in radi povedo, da jim je tukaj lepo.

 

V širna prostranstva neznanega vstopamo z znanjem in odgovornim ravnanjem je naš moto in tukaj smo, da bi vsi ti mladi srečno vzleteli in poleteli novim izzivom nasproti.

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

junij 2024
PTSČPSN
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« Maj   Jul »
Dostopnost