V četrtek, 16.3.2023, je potekalo šolsko tekmovanje iz znanja matematike za Vegova priznanja. Učenci od 1. do 7. razreda so tekmovali po nazivom Tekmovanje osnovnošolcev v znanju matematike za Kenguru Vegova priznanja, učenci 8. in 9. razreda pa pod naslovom Tekmovanje osnovnošolcev v znanju matematike za Vegova priznanja. Šolskega tekmovanja se je udeležilo 68 učencev od 1. do 9. razreda. Učenci prve triade so imeli na voljo 45 minut za reševanje, učenci 4. in 5. razreda so reševali naloge 60 minut in učenci od 6. do 9. razreda so imeli na voljo 90 minut časa za reševanje.

Priznanje je prejelo 22 učencev: Eva Strniša, Klara Hari in Val Vratarič iz 1.razreda, Maksim Lovenjak, Vito Novak, Viktoria Verbai, Niel Bukovec Gal in Jaka Kolbl iz 2.razreda, Julija Lajh, Jurij Vratarič in Tinkara Vučko iz 3.razreda, Andraž Kocjan in Ela Casar iz 4. razreda, Ema Gregorec iz 5.razreda,  Marija Casar in Noah Domonkoš iz 6. razreda, Anabela Gergorec, Amadej Cör in Elija Kocet iz 7. razreda, Miša Ošlaj iz 8. razreda ter Erik Šemen in Lena Kozic iz 9. razreda.

Na regijsko tekmovanje, ki bo v sredo, 5. aprila 2023, na OŠ II Murska Sobota sta se uvrstila Marija Casar in Noah Domonkoš iz 6.a.

ISKRENE ČESTITKE!

mag. Lea Števanec,

vodja tekmovanja

Dostopnost