v širna prostranstva neznanega

vstopamo z znanjem

in odgovornim ravnanjem

VABILO

 

»Za gumbek se primite,

ko zagledate me,

srečo prinašam,

da boste imeli dve

Janez Bitenc

 

 

Spoštovani!

 

Osnovna šola Bogojina Vas vabi  na

BOŽIČNO-NOVOLETNO VOŠČILNICO

(dobrodelno prireditev za šolski sklad),

ki bo v torek, 17. decembra 2019, ob 17. uri

v telovadnici OŠ Bogojina.

 

Nastopili bodo učenci  OŠ Bogojina.

Prireditev se bo fotografirala in snemala.

 

Ravnateljica Sabina Juhart z učenci in s kolektivom

Spoštovani starši!

Mesec december je kot zadnji v letu poseben mesec, saj  s svojim zadnjim mestom v koledarju  ponazarja konec koledarskega leta in vstop v novo leto. Pred nami  so najlepši  zimski dnevi, ki jih že nestrpno pričakujemo, še posebej zaradi prihajajočih  praznikov- Božiča in novega  leta.  Tudi v šoli želimo učencem pričarati kar najprijetnejše   vzdušje in jih  tako pospremiti v  pravljični december.

Zaposleni v šoli  si želimo, da bi  tudi dnevi v vaših družinah  v tem predprazničnem času  potekali čim lepše, v čim prijetnejšem vzdušju, zato  vam posredujemo nekaj informacij, za katere upamo, da vam bodo v pomoč pri organizaciji vašega družinskega življenja:

  • V torek, 17. 12. 2019 vas ob 17.  uri  prisrčno vabimo na našo Božično- novoletno voščilnico, ki jo za vas pripravljamo z vsemi našimi srci.
  • V torek, 24. 12. 2019 bo za učence zadnji dan pouka v tem koledarskem letu, ki ga bomo popestrili s šolsko praznično prireditvijo in medsebojnim obdarovanjem. Učenci bodo odšli domov s  prvimi avtobusi,  razen tistih, ki jim starši ne morete zagotoviti varstva doma. Za tiste učence, ki bodo ta dan ostali v podaljšanem bivanju vas prosimo, da za prevoz iz šole domov poskrbite starši. Na ta dan ne bo šolskega kosila, učenci, ki bodo ostali v podaljšanem bivanju  bodo imeli možnost popoldanske malice.
  • Ker je tudi 3. januar 2020 po šolskem koledarju pouka prost dan, bodo  učenci  ostali doma od 25. decembra, do vključno 3. januarja.  Učenci bodo prišli  v šolo 6. januarja 2020.

Ker so pred nami kar dolgi in najlepši  zimski praznični dnevi v letu, vam želim, da jih preživite čim lepše.

Naj bodo prazniki prepredeni s prijateljstvom in ljubeznijo, predvsem pa z notranjim mirom. Najlepše darilo za praznike pa  je zagotovo čas, ki ga preživimo s svojimi najbližjimi.

Ravnateljica Sabina Juhart

School-14

Misel tedna

Bolje je vedeti nekaj vprašanj
kot poznati vse odgovore.

Leonard O. Pellicer

 

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

OŠ Bogojina – predstavitveni film

Fotoutrinki: Čarobni večer

Arhiv prispevkov

Bližajoči se dogodki

Koledar dogodkov

december 2019
PTSČPSN
« Nov   Jan »
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31